Sulo suloinen <3

Tämä pentu on vienyt minun sydämmeni , ikävä ja iso itku tulee kun eron hetki saapuu. ❤

Tämä vekkuli nuorimies on kuin ilmetty isänsä ilmeineen, eleineen. Ja aivan ihana laulumies. Vilkas ja villi mutta kiltti.

Aivan ihana pikkumies tästä kasvaa ja tulevat omistajat saavat aivan ihanan pakkauksen.

Omat tytöt ovat ihan myytyjä tämän poitsun kanssa ja kaikki riehuvat sen kanssa jopa mummotkin kunhan aika on oikea. Ja nukutaan tietenkin vierekkäin.

Ollaan nyt Sulon kanssa käyty ostoksilla, treenailemassa näyttelyjuttuja, metsälenkeillä ja tietenkin tavattu ihmisiä joita kaikkia rakastetaan.

Vielä hetken saamme nauttia Sulosta enne kuin matka alkaa omaan kotiin.

Muillakin pennuilla menee hyvin omissa kodeissa, ja kaikki ovat hurmanneet oman perheen lisäksi kaikki vieraat. Ihana kuulla.

Lettu pääsi toimimaan isosiskona Hannin tämän talven pennuille ja hiensoti tyttönen nappuoloiden kanssa onkin. Ja isänsä viekussa taotaa tyttö nukkua suurimmaksi osaksi

Kuva Hanni Joronen

Dina on käynyt pentuleikkikoulussa ja kotona villitsee mummo Unnan leikkeihin. Ihana kaksikko, ja Unna on yksi parhaista opettajista pennulle, aivan ihana mummo! ❤

Kuva Kati Parviainen

Tane on villi pieni mies joka tykkää repiä pöytäliinoja alas, mutta ihastuttaa perhettään rohkeudellaan ja suloisuudellaan. JA voiko olla söpömpää kuin basenjipentu ja nalle?

Kuva: Pirkko Vehviläinen

Stan ihastuttaa Tsekeissä ja leikkii kovasti Kennyn kanssa, yöt jo nukkuu joten omistajatkin ovat tyytyväisiä pidemmistä unista. 🙂 Näyttelytreenit on Stanilla edessä ja varmasti myös viehetreenit. Suloisuus on tämäkin pentu ja omistajat sekä tutut ovat myytyjä.

Kuva Paulie Tarant

Loistavasti siis alkanut pentujen taival ja ihana seurata sitä täältä sivusta.

Nyt onkin hyvä hetki aloittaa seuraavien pentujen suunnittelu ja terveystestien tekeminen ennen kesän kisakautta jossa toivottavasti saan kisata kahden koiran voimalla. Sitä siis odotellessa!